Hoppa till sidans innehåll

Betalningar


Tre steg till en lyckad betalning

1. Kolla bankgironummer och OCR-nummer på fakturan
2. Lägg in dessa när du genomför din betalning tillsammans med beloppet, dubbelkolla att du valt rätt bankgiro, det finns två (se nedan)
3. Klart och betalt. Spela tennis och kör hårt på banan!

Våra rutiner kring fakturering
I samband med till exempel terminsstart av tennisskolor eller gruppspel så skickar klubben normalt ut fakturor på dessa. Rutinen är att vi gör detta en liten bit in på terminen när vi fått koll på eventuella avhopp från träningar och grupper.

Alla fakturor skickas ut via e-post till dig som medlem. När den skickas ut så anges all nödvändig information på fakturan, så som förfallodatum, vilken bankgiro-konto som gäller och numera även vilket OCR-nummer du ska använda.

En nyhet hösten 2018 är att vi nu har så kallad ”hård kontroll” på OCR-nummer för JTS och JTH. Detta för att det historiskt råkat komma in betalningar till fel konto. Den hårda kontrollen ska göra att det inte längre är möjligt att betala utan att ange korrekt referensnummer, så kika noga på vilket bankgiro du valt när du betalar och att det OCR-nummer du angivit är korrekt om din betalning inte går igenom.

Ett stående tips från oss på klubben är att hålla koll på din skräppost ifall utskick från klubben hamnar där. 

Bankgiro-konto Järfälla Tennissällskap, JTS: 889-4941

Bankgiro-konto Järfälla Tennishall, JTH: 5918-7526 

 

Uppdaterad: 23 OKT 2018 00:50 Skribent: Otávio Darefjell Santos
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Järfälla TS - Tennis
Mjölnarvägen 1
17741 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0858026560
E-post: This is a mailto link

Se all info