Hoppa till sidans innehåll

JTS CLASSIC

04 NOV 2018 20:43
Under den gångna veckan har en nationell veteran tävling spelats i vår regi JTS Classic. Vi har tagit över tävlingsledarskapet ifrån Sveriges Tennisveteraner och döpt om den till JTS Classic. Det är en klassisk veterantävling som spelas i en vecka
  • Skapad: 04 NOV 2018 20:43

Totalt deltog 205 spelare i ca 28 klasser. Att arrangera en tävling i den här storleken kräver sin organisation. Jag vill passa på att tacka alla som var med o hjälpte till ingen nämnd o ingen glömd. Ett speciellt tack till Cissi Grepp och Lasse Lindeberg o Berit Fredriksson som såg till alla deltagare kände sig välkomna och servade tävlingsledningen på ett föredömligt sätt.
Vi hade givetvis den traditionsenliga buffén på söndagen och måndagen som var uppskattad av Sveriges Tennisveteraner då de hade sitt sista årsmöte i hallen innan dom upplöstes för att numera ingå i veterankommittén för Sveriges Tennisförbund.

Sveriges tennisveteraner har gjort ett föredömligt arbete med att pusha veterantennisen genom åren och verkligen varit en organisation som har sett till att alla veteranspelare har kunnat representera Sverige både i VM o EM.

Järfälla TS är en klubb som märks o syns i dessa sammanhang. Dom flesta av våra spelare i serielagen deltog och det är min förhoppning att flera av våra motions spelare deltar nästa år. Alla krigade och massor av fina prestationer och resultat uppnåddes.

Per Johansson var som vanligt i högform och spelade stabilt och lyckades vinna H65 och gick till final i H60 där han förlorade en rafflande final mot Janne Rydegran Saltsjö Duvnäs i 3 set.
Otrolig bra insats av Per som bara blir bättre o bättre.
På tjejsidan så har Annette Hofvander tagit ordentliga kliv framåt och även hon var i final i DS55. Tyvärr föll hon i en välspelad match mot Gunilla Prusakiewicz Wictorin i två hårda set. Bra jobbat!
Alison Uvner gick även hon till final i DD60 tillsammans med Maria Låftman där det tyvärr blev förlust.

Tennis förlänger livet sägs det. Det finns flera undersökningar som visar att just tennis är den bästa sporten för åldrandet. Ett bevis för det är att vår segrare i Herrsingel 85 är 89 år ung.

Anders Francke

Tävlingsledare

 

Skribent: Mia Olsson
Epost: Adressen Gömd
Öppettider
 Mån-Fre:    09:00 - 20:00
 Lör, Sön:    09:00 - 18:00
 
 

 
 
Babolat
 
 
metalog_payoff_PMS
 
 
Head
 
 
Jarfalla_ror
 
 
Logotyp_spanga
 
 
Novius
 
 
Varmekompaniet

Postadress:
Järfälla TS - Tennis
Mjölnarvägen 1
17741 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0858026560
E-post: This is a mailto link

Se all info